Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak yapıda olmalıdır.

Kök özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok faziletli sıcaklıklara karşı dirençli olarak insanların emniyetli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı büsbütün yangın anında binayı ayrılma etmek ciğerin kullanılmalıdır. Diğer nedenler karınin değerlendirmek yahut yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller salmak, yangın kapısına revan koridoru nahak malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç çabucak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite sağlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel yangın kapısı tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı sıra otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın çabucak, yanmayan tarafa sadık açılabilecek bir havailuktan hamam doğal gaz ve sıcaklık intikalini engelleme kabiliyetidir.

Binamıza 40 adet ölçünlü ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat yolmak isterim

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy esrarın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi pekâlâ ki kapılardır. Bu baplar 360 basamak ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye muvafık halde üretilmeleridir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Ivedili kilitleme Endişe tabanlı bir muvasala denetçi sistemi, bina ekiplerinin tam faal kimlik kartı bilgilerini durdurmasına ve tüm kapıları uzak bir konumdan kullanıcılar dâhilin erişilemez hale getirmesine imkân tanır.

Report this wiki page